RETURER & BYTEN

FiveDaysFashion eftersträvar “alltid” att du som våran kund skall alltid vara nöjd med ditt köp.  Naturligtvis det kan alltid uppstå missnöje, eller oförutsedda händelser. Om du inte är nöjd med ditt köp byter vi gärna till en annan produkt eller helt enkelt återbetalar dig för varan.

FiveDaysFashion villkor och bestämmelser gälande returer och byte

 

1. Kunden har rätt att returnera en vara 15 dagar från inköpet. Där du som kund har rätten att annullera en beställning efter att den har bearbetats av oss  kommer bara produktkostnaden att återbetalas efter erhållande av returnerad vara.


2. Returnerad produkt skall vara i oförändrat skick, ty i original förpackning.


3. Alla returnerade produkter kommer att återbetalas eller bytas under förutsättning att de är oanvända eller oskadade. Portot kommer att återbetalas enbart om produkten var fel, felaktig eller skadad vid leveransen. Bevis kommer att krävas vid anspråk.


4.Alla returnerade produkter måste erhållas inom 15 dagar efter köpet för att kvalificera för återbetalning eller eventuell byte. OBS! returnerade produkter som blev skadade vid transporten kommer att bli delvis kompenserade.