LEVERANSINFORMATION

Fri frakt på alla beställningar oavsett mängd, i nu läget leverara vi endast till Sverige, och därför alla våra försändelser kommer att skickas med Postnord, mer information om Postnord kan ni hitta på följande adress: www.postnord.se.

Leveranstiden är i vanliga fall 1-4 arbetsdagar. Om din försändelse inte har kommit inom 6 dagar efter att du har fått leveransbekräftelse så är det viktigt att du har kontakt med oss snarast.

Varor som beställs innan kl. 16:00 skickas vanligtvis samma dag. Om beställningen har inkommit under en kväll eller helg kommer varorna att packas och skickas till kunden under nästkommande vardag. Vid skador på kartongen vid leveransen anmäl detta omgående till ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket. 

UTLÄMNINGSSTÄLLE


Våra paket försändelse, levereras alltid till ditt närmsta utlämningsställe. Under leveranstid kan du spåra paketets  på  http://www.posten.se  med ditt försändelse-id, som du har fått vid SMS avisering eller leveransmailet. Så snart paketet har anlänt till utlämningsställe  då skickas det en SMS  eller  brevavisering till dig. Vid uthämtning av din paket då  måste du ha både SMS och en giltigt legitimation, du kan även använda sig av kollinummer för att lösa din order.   

FÖRSÄNDELSE/PAKET SOM HAR INTE HÄMTATS


Alla försändelse som har inte hämtats , kommer att debiteras en avgift på vardera 360 SEK.  Debitering-avgiften kommer att motsvara kostnaderna för expeditionsavgift, hantering och returfrakt. Betalningsvillkor är 30 dagar, för eventuella förseningar  utgår påminnelseavgift på 60 SEK, samt dröjsmålränta och eventuella inkassokostnader.