BETALNINGSALTERNATIV


För att kunna erbjuda våran kundkrets en smidigt, roligt och säker köpupplevelse då har vi på FiveDaysFashion valt att samarbeta med Payson. Betalningen sker på det klassiska sättet genom att du som kund för identifieringen behöver fylla i de vanliga personuppgifterna.  Själva kreditupplysningen tas inte vid vanliga check-out , utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt , och i nu läge är endast Payson-faktura det gäller .

Kreditupplysningar som tas av Payson påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig till exempel banker.  


Payson Faktura

Handla först och betala sen har betalningsvillkor på 14 daga om inte annat väljs vid köptillfälle. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-post du anger. För att betala mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som utförs vid köpet.

Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Payson Delbetalning

Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal med vår samarbetspartner Svea Ekonomi AB på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

*Delbetala räntefritt:
3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%

Delbetala räntebärande (vid ordervärde över 5000 kr):
24 månader; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 9,95%

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 12,70 %.


Payson Kort &  Direktbanksbetalning

Även om du inte har ett Konto på Payson sedan tidigare kan du snabbt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. All trafik krypteras genom SSL (Secure Sockets Layer) 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på så kallad 3D-Secure teknik som är en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.Kundservice


    Köpvillkor
    Leveransinformation
    Betalningsalternativ

  

Övrig information


    Om oss
    Kontakta oss

    Öppettider:
    Mån-Fre 13-16
    Tel: 012110099 
    Mobil: +46702803907
    Mail: info@fivedaysfashion.se

(0)